Gulyásbomba™

Pörkölt kifliben

A Gulyásbomba™ egy új, magyar fejlesztésű, és gyártású street food étel. A pörkölt, vagy régebbi nevén gulyáshús egy régi, hagyományos magyar egytálétel. Kialakulása oda vezethető vissza, hogy a pusztán, az állatokkal foglalkozó embereknek napjában egyszer volt lehetőségük meleg ételt enni, ez volt a gulyás, vagy a pörkölt. Könnyen elkészíthető, kevés alapanyagból áll, és nem romlik meg. Ez egy energiabomba. Tiszta hús, szalonna, hagyma, víz, paprika. Kevés olyan étel van, ami ennyire összefonódott a magyarokról, magyarságról alkotott képpel.
A Gulyásbomba™ ezt a hagyományt követi, amikor organikus, magyar, tartósítószer, és allergén mentes alapanyagokból készíti el azt a terméket, amivel eggyé tudja kovácsolni a tradíciókat a modern étkezési kultúrával.

Elérhetőség
Hortobágy Street Food Kft.
Ponyiczky László
+36 20 220 0302
gulyasbomba.hu

Gulyásbomba franchise

A GULYÁSBOMBA™ egy új, magyar fejlesztésű street food étel. Lényege: pörkölt kifliben. A nagy mennyiségben lefőzött pörköltöket fagyasztjuk, 12 db-os gyűjtőcsomagolásban forgalmazzuk.. A GULYÁSBOMBA™ másik alkotóeleme a kifli, melyet három féle változatban készítünk. Hagyományos, paprikás (csípős), és korpás. A GULYÁSBOMBA™ franchise rendszere egyszerre épít a már üzemelő vendéglátóhelyekre és a kezdő vállalkozókra. Alacsony kezdőtőkével, gyorsan lehet működő vállalkozást beindítani, ahol magas haszonkulccsal értékesíthető a GULYÁSBOMBA™.